La jornada tindrà lloc el pròxim 28 d’abril a partir de les 18 h, en format en línia i la retransmissió serà tant en català com en anglès. Inscriu-t’hi!

Com podem minimitzar els impactes de l’alimentació escolar i contribuir a un sistema alimentari més sostenible i just? Ho explicarem el 28 d’abril en aquesta jornada en línia.

Versió en anglès

 Alimentacio Escolar CAT ENG 1

Si volem crear un sistema alimentari més sostenible, els menjadors escolars són un excel·lent punt de partida. En aquesta jornada, veurem com diferents països i realitats estan responent a reptes compartits en els programes d’alimentació escolar, com ara reduir els residus, reduir el consum de proteïnes animals i augmentar el consum d’aliments frescos i locals.

La primera part de l’acte es basarà en les ponències dels experts Donald Bundy, director general Global Research Consortium for School Health and Nutrition; Geraldine Gilbert, representant (principal strategist) del Forum For the Future; i Cecilia Rocha, membre del Panell Internacional d’Experts en Sistemes Alimentaris Sostenibles. 

La taula rodona «Perspectives locals pels reptes globals» extraurà conclusions de la jornada amb les intervencions de Gemma Salvador, representant de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, (ASPCAT), i Lidón Martrat, coordinadora operativa de Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021. La taula serà moderada per Susagna Escardíbul Tejeira, de Fundesplai.

L’acte serà en línia i es podrà seguir en català i en anglès (interpretació simultània). Es reservarà un espai per a la participació del públic.

Sobre el projecte «Climate Action to the Table»

Aquest projecte està conformat per un cicle de conferències que conviden al públic assistent a aprendre i reflexionar sobre els nostres sistemes alimentaris actuals, així com també a participar i a actuar per a la seva necessària transformació.

Les ONG associades al projecte són Fundesplai, Umanotera (Eslovènia) i Fifty-Fifty (Grècia).

Detalls de l’acte

  • Data: 28/04/2022
  • Horari: 18.00-20.00 h
  • Idiomes: català i anglès (interpretació simultània)
  • Cost: gratuït amb inscripció prèvia
  • Format: en línia

Activitat pertanyent al projecte EUKI “Parem Taula Pel Clima”.

Aquest projecte rep suport de la Iniciativa Climàtica Europea (EUKI) del Ministeri Federal d’Afers Econòmics i Acció Climàtica del Govern d’Alemanya. 

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai