El 29 de març organitzarem la jornada ‘Educar en tecnologia amb perspectiva de gènere. Recursos per al món educatiu’.

Fundesplai i Fundación Esplai organitzarem una jornada el 29 de març a la Mobile Week Barcelona en la qual presentarem les iniciatives que duem a terme en la promoció de les tecnologies: ‘Educar en tecnologia amb perspectiva de gènere. Recursos per al món educatiu’. Es tracta d’un seminari dirigit a professionals del món educatiu a través del qual obtindran recursos per a la promoció de les competències STEAM entre els infants.

agendamobileweek

La Fundació Mobile World Capital organitza, entre el 28 de març i el 3 d’abril, la Mobile Week Barcelona com una iniciativa metropolitana de promoció d’activitats i entitats del Tercer Sector que impliquin la tecnologia en el seu repte de fer una societat millor, més inclusiva i igualitària.

En la presentació oficial de la Mobile Week, Laia Bonet, tercera tinenta d’alcalde de Barcelona, ha destacat que “Vall d’Hebron, l’Ateneu Barceloní i la Fundació Esplai comparteixen la mirada de la tecnologia al servei de les persones”.

En aquest sentit, els i les conferenciants tractaran tres línies generals que Fundesplai i Fundación Esplai ja tenen present en alguns dels seus programes, per exemple, en #ChicasInTech. En aquest cas, es treballen les habilitats digitals professionals amb especial interès en la inclusió de les dones en el mercat laboral de les STEAM, vencent els estereotips de gènere lligats a les professions.

Ja en el Mobile World Congress vam conèixer moltes iniciatives interessants del tercer sector gràcies a les conferències m4Social impulsades per la Mobile World Capital i la Taula del Tercer Sector de Catalunya, on es va presentar el programa d’inserció sociolaboral Barcelona Digital Coding en el qual Fundació Esplai és un soci fundador.

Amb la participació sostinguda en activitats com la Mobile Week, es reafirma la salut de les aliances entre sector públic i privat per fer front a la bretxa digital.

Al llarg de la setmana que ve, més de 40 entitats i 80 experts i expertes presentaran les seves propostes al gran públic. Fundación Esplai i Fundesplai, oferirem el seminari «Educar en tecnologia amb perspectiva de gènere. Recursos per al món educatiu».

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai