Dimarts 8 de març és el Dia Internacional de les Dones, una data per reivindicar la igualtat.

Dimarts 8 de març és el Dia Internacional de les Dones, una data per reivindicar la igualtat en tots els àmbits i, especialment, en els espais educatius com escoles, esplais, entitats… en els quals a Fundesplai treballem cada dia.

8m

Des de Fundesplai i les entitats que en formen part la igualtat entre dones i homes és una línia de treball transversal: des de l’aplicació dels Plans d’Igualtat interns de la nostra organització, passant per la important tasca que desenvolupem en l’àmbit d’assessorament normatiu i desenvolupament de plans d’igualtat per a entitats des del departament de Suport Tercer Sector o els projectes d’inclusió per a dones joves fins a l’impuls de propostes educatives com Encoratja’t per la igualtat de gènere i la violència zero que arriben a milers d’infants i joves.

Avui, a moltes escoles, esplais i altres espais educatius on estem presents s’estan desenvolupant diferents activitats relaciones amb el Dia Intrenacional de les Dones. A la nostra seu, al Prat de Llobregat, hem celebrat un acte on hem pogut conèixer de primera ma el testimoni de 7 dones que han explicat les dificultats que troben pel fet de ser dones en els àmbits laborals, educatiu, sanitari, etc. i han fet un clam per la igualtat.

Al final de l’acte, Esther Obdulia, de la Comissió d’Igualtat de Fundesplai, ha llegit un manifest que reclama una societat igualitària i fa una crida contra totes les guerres. Podeu llegir el manifest aquí.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai