Cursos subvencionats per a persones en situació d’atur d’intervenció social, gestió administrativa…

Cursos subvencionats dels àmbits de la intervenció social, el medi ambient i gestió administrativa per a persones en situació d’atur.

cursos subvencionats

Servei d’orientació laboral

D’altra banda, si estàs o has estat en ERTO, et podem ajudar si… no tens clar cap a on dirigir la teva carrera professional, si necessites un canvi però no saps com fer-lo, si tens molta experiència laboral però no tens cap titulació… Demana la teva cita i t’acompanyarem perquè trobis la millor opció al nostre Servei d’Orientació Laboral.

Et podrem atendre al Prat de Llobregat i a l’Hospitalet de Llobregat.

El Servei d’orientació laboral és un servei subvencionat pel Consorci de la formació contínua de Catalunya vinculat als programes mixtos d’orientació i formació.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai