El Campus està pensat per a nois i noies d’11 a 18 anys i tindrà lloc entre el 9 i el 13 d’abril.

L’activitat està pensada per a nois i noies d’11 a 18 anys i tindrà lloc entre el 9 i el 13 d’abril.

1645530417 foto sessio escriptura

Arriba la segona edició del Campus de Creació Literària, una oportunitat inigualable perquè les i els joves apassionats per la lectura i l’escriptura aprenguin i gaudeixin de la seva afició. El campus està destinat per a noies i nois d’entre 11 i 18 anys.

El Campus de Creació Literària és una proposta pensada per a aquells nois i noies que gaudeixen del plaer de la lectura i l’escriptura. Un taller per despertar la imaginació, un taller de poesia, un de teatre, un d’autoficció… farem lectures conjuntes i entrevistarem una editora i una agent literària, tot en una masia al costat del pantà de Sau. Els tallers estaran complementats amb activitats lúdiques i esportives en un entorn natural i amb totes les mesures de seguretat. 

Més informació!

1645530425 foto sessio escriptors2

 

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai