Monitores i monitors i infants i joves dels esplais de la Federació estan visitant la mostra sobre alimentació sostenible i saludable.

La necessitat que les persones -especialment els infants i joves- tinguin millors opcions alimentàries mai havia estat tan important. El mètode més viable és a través del coneixement, la comprensió i el compromís cap a una alimentació sostenible, saludable i accessible per a tothom. Per aquesta motiu, des de la Federació Catalana de l’Esplai estem promovent que els esplais puguin venir a conèixer l’exposició “Menja. Actua. Impacta” i les propostes d’experimentació lúdica, jocs, tallers, per potenciar les competències i habilitats al voltant de l’alimentació sostenible i saludable.

UT Baix Llobregat

Considerem que és molt important que els equips educatius coneguin l’exposició per promocionar que durant el curs i l’ estiu puguin venir amb els seus infants, joves i famílies a visitar l’exposició, gaudir dels tallers educatius i del proper escape room infantil. Cal animar a les noves generacions a sumar-se al canvi individual que els permetrà connectar amb l’acció col·lectiva!

En les properes setmanes estem organitzant visites els caps de setmanes perquè els monitors i monitores dels diferents territoris on tenim esplais, puguin gaudir de l’exposició i les activitats diverses. Durant les festes de Nadal, també vam realitzar una jornada de portes obertes i molts esplais van aprofitar els casals d’hivern per venir amb els infants i joves. En aquestes accions han participat l’Esplai Can Serra (l’Hospitalet de Llobregat), L’Esplai el Nus (Sant Joan Despí), l’Esplai Diversitat Lúdica (Sant Feliu de Llobregat), l’Esplai Mowgli (Cornellà de Llobregat), entre d’altres. També el passat 22 de gener vam participar 25 monitores de la Unitat territorial del Baix Llobregat.

En aquestes trobades, aprofitarem per treballar amb els equips educatius dels centres d’esplai, les Jornades de la Federació que es portarà a terme el proper 12 de març a Centre Esplai.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai