Reserveu les vostres entrades a Escape Food.

Ja podeu reservar les vostres entrades per Escape Food, un escape room de ciència ficció de Demà/Fundesplai creat per Cronologic que té com a eix temàtic l’alimentació sostenible per evitar que es desencadeni un futur distòpic.

PortadaWeb escapeFood web

Escape Food està situat a la seu de Fundesplai (carrer Riu Anoia 42-54, 08820, El Prat de Llobregat) i s’inaugurarà a finals del mes de gener de 2022, però ja es poden adquirir els vals que es podran bescanviar durant 6 mesos a partir de la posada en marxa.

De 2 a 6 jugadors i 60 minuts de diversió

A aquesta activitat poden participar des de 2 fins a 6 jugadors durant 60 minuts de proves trepidants on descobriran en primera persona quins efectes té la nostra dieta per al planeta.

L’Escape Food és pot complementar amb una visita a “Menja. Actua. Impacta”, la innovadora exposició de Demà/Fundesplai sobre els efectes que té el nostre sistema alimentari sobre les persones i el planeta.

escapefood reserva escapefood regala

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai