La Plataforma d’Infància de Catalunya (PINCat) va celebrar una reunió el passat 25 de novembre per escollir una nova coordinació de l’entitat…

La Plataforma d’Infància de Catalunya (PINCat) va celebrar una reunió el passat 25 de novembre per escollir una nova coordinació de l’entitat i la candidatura presentada per Fundesplai i composada pel José Antonio Ruiz com a candidat i Susagna Escardíbul, com a suplent, va ser escollida per unanimitat.

pincat 21 web

La PINCat es va crear al febrer de 2011 amb l’objectiu de ser una veu comuna i transversal de totes les entitats compromeses amb els infants i els adolescents del nostre país, que ofereix una visió integral de la infància, dona resposta a les seves necessitats, promou l’acompliment dels seus drets i deures i vetlla per incorporar la perspectiva de la infància en les polítiques públiques i en la societat catalana.

josearuizJose Antonio Ruiz substitueix a Anna Suñer de FEPA (Federación de Entidades con Proyectos y Pisos Asistidos) que ha estat desenvolupant el càrrec des de fa 6 anys i que continuarà com a co-coordinadora. Ruiz és Director de Relacions i Participació de Fundesplai, de formació psicopedagog, mestre i educador social. Ha treballat en el camp de l’educació en el temps lliure per a infants i joves amb risc d’exclusió, docent i col·laborador en diversos centres de formació i universitats en matèria d’infància en dificultat social, i participació amb la infància. 

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai