L’activista per la pau i els drets humans Nadia Ghulam, també educadora a Fundesplai, acaba de publicar el llibre “El país dels ocells sense ales” (Editorial Galera), il·lustrat per Mona Brunet, un conte que esdevè una metàfora de les conseqüències de la guerra i la crisi de les persones refugiades que la pròpia Nadia Ghulam ha viscut i viu al seu país, Afganistan.

El pais dels ocells sense alesL’activista per la pau i els drets humans Nadia Ghulam, també educadora a Fundesplai, acaba de publicar el llibre “El país dels ocells sense ales” (Editorial Galera), il·lustrat per Mona Brunet, un conte que esdevè una metàfora de les conseqüències de la guerra i la crisi de les persones refugiades que la pròpia Nadia Ghulam ha viscut i viu al seu país, Afganistan.

Nadia Ghulam tenia vuit anys quan una bomba que va caure sobre la seva casa a Kabul li va provocar greus ferides. La història que presenta el llibre és una metàfora del dolor causat per la guerra, tant les ferides físiques com emocionals, però sobretot conté un missatge de solidaritat i pau. “Des de petita que persegueixo un somni: aprendre moltes coses per combatre el foc de la guerra i aconseguir que el meu país i tot el món visquin en pau”. 

El llibre “El país dels ocells sense ales” està adreçat a totes les edats i conté una guia de lectura elaborada per Fundesplai amb informació, activitats i jocs relacionats amb les migracions i els refugi que poden ser de molta utilitat per a pares, mares i educadsors/es per explicar les conseqüències de la guerra.

Podeu comprar el llibre aquí

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai