En el marc de la Setmana BIO des de Fundesplai duem a terme un munt d’activitats amb l’objectiu de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològica. Entre el 12 i el 20 d’octubre fem diverses jornades formatives adreçades al personal dels centres educatius.

En aquestes formacions de la Setmana BIO, abordem com es pot posar en marxa un hort a l’escola amb l’arribada de l’hivern: com podem tenir cura de la terra, com es pot treballar l’agroecologia a l’escola, com l’hort pot esdevenir una eina per millorar la biodiversitat, què hem de fer en el primer contacte amb el sòl… Aquests tallers, a més, es duen a terme arreu del territori: Alpicat, Manresa, El Prat de Llobregat, Girona L’Espluga de Francolí i Vilaller.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai