Projecte AMA de Fundesplai per a mares joves.L’any 2014 vam posar en marxa el projecte AMA, d’acompanyament a mares adolescents i joves, a través del nostre Departament d’Acció Social i Educativa.

Aquest octubre, hem iniciat la novena edició del Projecte AMA amb 17 dones joves de 18 a 30 anys, embarassades o mares amb fills entre 0 i 3 anys. Donada la situació de vulnerabilitat de les joves, el projecte suposa una oportunitat per aprendre d’una manera holística i poder generar canvis en la seva perspectiva de vida i enfocament del seu present i futur.

L’AMA oferirà un procés d’acompanyament i formació que contempla el curs de monitora de lleure i acompanyament a les pràctiques; orientació laboral per afrontar i adquirir noves eines per a la seva inserció en l’àmbit laboral; es treballaran habilitats personals per a l’apoderament i l’autoestima de les dones joves participants, així com l’acompanyament a la maternitat i tot el que això comporta.

Tot això, apostant per un espai de criança de qualitat, on els 13 infants puguin desenvolupar-se (mentre les mares fan la formació) i on treballar les competències familiars.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai