A finals de juliol va finalitzar FILMing 2030, un projecte per a joves activistes que durant uns mesos han profunditzat en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). En aquesta formació els i les participants, a més de visites i conferències inspiradores, han rodat curtmetratges per tal d’impactar sobre els ODS amb la col·laboració de l’Escola de Cinema de Barcelona (ECIB).

Per cloure el FILMing 2030 es va fer una primera trobada a Madrid amb totes les persones participants per valorar el projecte i el procés de rodatge. A l’acte, que es va dur a terme al Caixa Forum Madrid, es van presentar quatre curts creats per les participants: ‘Piedra por corazón‘, ‘Visca la terra‘, ‘Las pastoras‘ i ‘La partida‘.

També es va fer una segona presentació a Barcelona, a la seu de Fundesplai, dels curtmetratges ‘La partida’ i ‘Visca la terra’ per mostrar les creacions i els i les participants del FILMing 2030 van explicar el procés i aprenentatges de tota l’experiència: “Gràcies al FILMing 2030 hem pogut veure projectes molt inspiradors que treballen amb les persones i pel planeta”, conclou Àfrica Miró.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai