Pel que fa a la quantitat d’hores que poden fer les persones treballadores, és el conveni col·lectiu o el contracte de feina el que ha de fixar. Tot i que no poden superar el que regula l’article 34 de l’Estatut dels Treballadors (ET). Segons l’ET, la jornada laboral no pot ser superior a quaranta hores setmanals, que equival a 1.826 hores anuals. Així mateix, com a norma general les jornades diàries no podran ser superiors a nou hores i hauran de respectar els descansos. Igualment, tot i que la norma especifica els màxims abans explicats, existeixen mecanismes que es poden fer servir en cas que calgui augmentar les jornades laborals. Si necessites ajuda amb la gestió laboral…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai