Ja fa molts estius que des de Fundeplai organitzem casals d’estiu a molts esplais i escoles, i és que no hem d’oblidar que les activitats de lleure segueixen sent molt importants en els mesos de vacances escolars. Les activitats que proposem als infants i adolescents durant els casals es basen principalment en la participació activa, la pluralitat, el joc, la recerca, la creativitat i el vincle amb la natura, sempre amb l’eix vertebrador del Centre d’Interès i els nostres valors de base. Ens agrada que els infants gaudeixin de totes les activitats i propostes però no perdem de vista la…

Llegeix més al blog del Món escolar

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai