El conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Carles Campuzano, i l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, han visitat aquest matí el Club d’Esplai Bellvitge, que forma part de Fundesplai. La trobada també ha comptat amb la participació de la secretària d’Infància, Adolescència i Joventut, Núria Valls, i la Tinenta d’Alcaldia de Drets Socials, Laura García. Per part de Fundesplai, han assistit el president Josep Gassó, la directora general Cristina Rodríguez, i el director general adjunt, Carles Xifra, així com altres representants de la fundació.

 

 

 

Lleure educatiu d’estiu a Bellvitge

Durant la jornada, han pogut veure diversos tallers i activitats i han compartit moments i converses amb els infants i joves del Club d’Esplai Bellvitge i el Club d’Esplai Can Serra, tots dos de L’Hospitalet de Llobregat, sobre les activitats de lleure educatiu que estan fent. En aquest sentit, els i les joves han explicat la seva enriquidora experiència en el camp de treball de recuperació del medi natural a la Costa Brava.

En el recorregut, que ha comptat amb la conducció del director del CE Bellvitge, Xavi Castellanos, també han pogut xerrar amb un grup de persones amb diversitat funcional, que els han explicat les activitats que desenvolupen i com estan plantejant les colònies que comencen la setmana vinent.

El casal d’estiu del Club d’Esplai Bellvitge forma part de les més de 1.100 tandes d’activitats de lleure educatiu que està organitzant Fundesplai aquest estiu de 2023.

 

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai