El 23 de juliol es duran a terme les eleccions al Congrés dels diputats i al Senat. Les entitats sense ànim de lucre que compten amb persones contractades a les seves plantilles han de tenir en compte quines afectacions es poden produir. Quins són els permisos per anar a votar? S’ha de donar un permís retribuït i no recuperable a les persones que el 23 de juliol hagin de treballar. Això, sempre que la jornada laboral coincideixi més de dues hores amb l’horari dels col·legis electorals. En la següent graella es concreten els permisos segons quant de temps coincideix la jornada laboral i l’electoral: L’horari…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai