L’Escola Juan José Ortiz (Sant Andreu de la Barca) ha acollit la Festa dels Casals d’Estiu de Fundesplai on han participat prop de 400 infants de diferents casals d’estiu de Fundesplai del Baix Llobregat i Barcelona que han fet activitats entorn a la campanya d’estiu “Fem possible un món millor!”, que busca que nenes i nens coneguin millor els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Durant el matí els infants han participat en 16 activitats diferents de caràcter lúdic i educatiu. Moltes d’aquestes han girat al voltant d’aspectes relacionats amb la sostenibilitat com l’elaboració d’animals amb materials reciclats, la fabricació de menjadores d’ocells que en època estival tenen difícil trobar aliment, la cursa de vaixells fets amb taps de suro i impulsats pels propis infants o el tres en ratlla també amb elements com pals i llanes. També s’han fet activitats plenament lúdiques com circuit de cars a pedals, circuit de bicicletes, jocs interactius o ball.

Sensibilitzar sobre l’ús de l’aigua

Donada l’actual situació de sequera, s’han adaptat algunes de les activitats d’aigua i s’ha aprofitat per sensibilitzar als infants sobre el seu ús racional i evitar el malbaratament.

A darrera hora del matí els infants penjaran a la porta de l’escola unes flors de paper que hauran elaborat en un dels tallers per reflectir la seva voluntat de “Fer possible un món millor!”. La Festa dels Casals ha acabat amb l’actuació del grup d’animació infantil Set de so.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai