La moda dels Escape Room és evident, i només cal mirar al nostre voltant per veure que n’hi ha de molts tipus. Es tracta d’una activitat per a famílies amb infants i joves o per a grups d’amics en la qual han de superar diverses proves per tal de poder-ne sortir. Segur que ja has sentit a parlar dels dos Escape Room que tenim a l’exposició de Menja, Actua, Impacta, oi? En aquesta entrada t’explicarem els beneficis que té jugar a un Escape Room amb la teva família o amistats i quina és la diferència dels dos que trobaràs a…

Llegeix més al blog de l’Alberg Centre Esplai

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai