L’acte serà virtual el dijous 26 de gener, a les 17.30 h. Per assistir-hi cal inscripció prèvia a través d’aquest enllaç.

L’acte se celebrarà virtualment el pròxim dijous 26 de gener, a les 17.30 h. La conferència és gratuïta amb inscripció prèvia a través d’aquest enllaç.

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Educació Ambiental, el projecte EUKI “Parem Taula Pel Clima” organitza la conferència “Agroecologia escolar: realitats, reptes i perspectives”.

La trobada comptarà amb la participació de Montse Escutia, enginyera agrònoma especialitzada en agricultura ecològica i coordinadora de les activitats formatives de l’Associació Vida Sana; i Germán Llerena, educador ambiental de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Cugat (Barcelona). Ambdós són autors de diverses publicacions de referència al voltant de l’agroecologia dins de l’àmbit escolar.

CAT FB TW EUKI

Els punts claus que s’hi tractaran seran els nous enfocaments de l’agroecologia escolar com a proposta educativa –considerant els principals reptes al voltant de la transformació del sistema alimentari escolar– i a partir de projectes i experiències reals als centres. També es destacarà la importància del contacte amb la pagesia local, per què fer-ho i com aprofitar-ho, des del mateix hort escolar.

L’agroecologia escolar, entesa com a un camp de recerca i acció educatives, promou la participació dels infants i joves en la transformació del sistema alimentari escolar, tenint en compte els seus diferents àmbits (producció, transformació, comercialització/intercanvi, consum i gestió dels residus).

Detalls de l’acte

  • Data: 26/01/2023
  • Horari: 17:30 h
  • Format: en línia
  • Idiomes: català i anglès (interpretació simultània).
  • Cost: gratuït amb inscripció prèvia.

Conferència pertanyent al projecte EUKI “Parem Taula Pel Clima”.

Aquest projecte rep suport de la Iniciativa Climàtica Europea (EUKI) del Ministeri Federal d’Afers Econòmics i Acció Climàtica del Govern d’Alemanya. 

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai