El 25 de novembre se celebra el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. En aquest dia, volem reivindicar la importància de l’educació per a la igualtat per assolir una societat lliure de violència masclista.

El 25 de novembre se celebra el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. En aquest dia, volem reivindicar la importància de l’educació per a la igualtat per assolir una societat lliure de violència masclista. A Fundesplai treballem diàriament a les escoles, els esplais, a les cases de colònies i altres espais educatius amb milers d’infants i joves per promoure una educació igualitària amb propostes educatives com Encoratja’t, per a la igualtat de gènere i la violència zero.

DiaContraViolenciaMasclista

A més, els darrers anys des de Fundesplai estem impulsant diferents iniciatives com l’AMA (Acompanyament a Mares Adolescents i Joves), que ofereix formació i acompanyament a la criança a mares joves; el recent Awka, dirigit a dones joves que han patit violència de gènere i que busquen un espai segur on compartir i reconstruir les seves vivències; o la tasca d’assessorament a entitats en plans d’igualtat que desenvolupa el Departament de Suport Tercer Sector, entre moltes altres.

Cal destacar en aquest sentit, la taula rodona “Salut mental i dones joves” que vam organitzar el passat 20 d’octubre a la nostra seu i on es van abordar la necessitat de visibilitzar la salut mental, la violència masclista o la importància de crear espais d’apoderament.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai