L’alimentació és un procés que ens acompanya tota la vida, i de la qual obtenim els nutrients que ens permeten cobrir els requeriments de l’organisme, créixer i desenvolupar-nos. Però també ens aporta salut, fomenta l’aprenentatge d’habilitats socials, hi entren en joc els sentits, i esdevé un signe d’identitat cultural. Des de Fundesplai apostem per una alimentació saludable, de qualitat i compromesa amb el medi ambient i la salut dels infants i les famílies. A més a més, tenim molt clar que els hàbits alimentaris saludable i sostenibles cal anar-los adquirint des de les primeres etapes de la vida, i per…

Llegeix més al blog del Món escolar

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai