Avui, 20 de maig, és el Dia Mundial de les Abelles! Volem dedicar aquesta entrada a aquests insectes tan i tan importants. Que per què són crucials les abelles? Doncs aquesta petita espècie és la responsable de la pol·linització d’un 90% de plantes amb flor del planeta. Sí, sí, increïble! Això es tradueix en el fet que un 75% de la producció mundial d’aliments depèn especialment d’elles. Per tant, hem de cuidar-les molt bé, ja que si desapareixen, es posaria en risc la supervivència de moltes espècies animals i vegetals i la sostenibilitat de la vida al planeta! En el següents…

Llegeix més al blog de Cases de colònies

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai