En l’acte sobretot es va reconèixer, per part del consistori, la feina que duen a terme les entitats d’aquest àmbit, principalment en els darrers anys.

En l’acte sobretot es va reconèixer, per part del consistori, la feina que duen a terme les entitats d’aquest àmbit, principalment en els darrers anys.

Diseno sin titulo 31

Les entitats d’oci educatiu infantil i juvenil van participar en l’acte de reconeixement organitzat per l’Ajuntament de L’Hospitalet. L’objectiu de la trobada va estar agrair les organitzacions i les persones que treballen dia rere dia amb infants i joves per garantir la igualtat d’oportunitats. En aquest sentit, hi ha 13 entitats a L’Hospitalet que atenen uns 7.000 infants i joves amb la seva feina.

Entre les que hi participen en el municipi, n’hi ha diverses que són de Fundesplai; com el Club d’Esplai Bellvitge, el Centre d’Esplai Can Serra, el Club d’Esplai Pubilla Cases – Can Vidalet i l’Associació Coordinadora de Col·lectius de Persones amb Discapacitat de l’Hospitalet.

En l’acte, també es va signar un acord entre el consistori i altres entitats per treballar de manera conjunta en els futurs reptes que hi puguin sorgir en aquest àmbit. A més, es preveu constituir una comissió per fer el seguiment d’aquesta col·laboració. L’objectiu és disposar d’un espai en comú on compartir experiències i recursos, per tal de treballar conjuntament en les activitats d’oci infantil i juvenil de la ciutat.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai