Artur Mas, President de la Generalitat de Catalunya (2010-2016), ha visitat aquest dilluns 6 de febrer de 2023 la seu de Fundesplai.

Artur Mas, President de la Generalitat de Catalunya (2010-2016), ha visitat aquest dilluns 6 de febrer de 2023 la seu de Fundesplai al Prat de Llobregat. Mas s’ha reunit amb Josep Gassó i Anna Romeu, President i Vicepresidenta de Fundesplai, respectivament. Mas ja havia visitat la seu de Fundesplai anteriorment, en els anys 2013 i 2019, però encara no havia pogut veure l’ampliació de les instal·lacions que inclou el nou centre d’estudis, l’espai multifuncional on es troba l’exposició “Menja. Actua. Impacta” i el nou mòdul de l’alberg.

VisitaArturMas

Aquesta visita s’emmarca en el cicle de trobades que l’organització està fent amb diferents representants institucionals, d’empreses i entitats, per donar a conèixer els projectes de present i de futur de l’entitat. Durant el recorregut, Mas ha pogut visitar la innovadora exposició “Menja. Actua. Impacta” sobre alimentació saludable i sostenible situada a la seu de l’entitat i veure el nou aulari, on cada dia centenars de joves estan participant en cursos de formació.

Els representants de Fundesplai han detallat a Mas els programes educatius, socials i ambientals que impulsa l’entitat en escoles, esplais, cases de colònies, etc. i els projectes de futur. També la tasca socioeducativa al barri de Sant Cosme d’El Prat de Llobregat, on es troba Centre Esplai, la seu de Fundesplai que inclou, entre d’altres, una cuina i un alberg que habitualment està al 90% d’ocupació.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai