Ai, la tardor…! Aquella època de l’any en la que els dies es comencen a fer més curts, hem de començar a treure els jerseis i els pantalons llargs, les fulles dels arbres comencem a canviar de color i d’altres no paren de caure, podem menjar aliments tan bons com els moniatos, la carabassa o les castanyes… La tardor és una de les èpoques més boniques de l’any, i a les escoles i esplais és una gran protagonista! La tardor arriba just després de l’inici de curs i ens dona l’oportunitat d’aprofundir a nivell educatiu en un munt d’aspectes: les…

Llegeix més al blog del Món escolar

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai