Distintiu Esp(l)ais més Sostenibles!

PlacaMesSostenible2014Vols aconseguir el teu distintiu “Esp(L)lai més Sostenible” ? 

Tots els centres de la Federació Catalana de l’Esplai podran aconseguir el seu distintiu a partir de: 

 

  • Assumir el compromís de desenvolupar 5 accions innovadores, no necessàriament vinculades amb els àmbits temàtics que us proposem a través de la campanya, però sí amb els objectius generals i amb els contextos d’intervenció:  hàbits, gestió, entorn, participació….
  • Fomentar la implicació dels infants, les famílies i l’equip constituint espais de participació com per exemple, els comitès verds que impulsen els centres educatius del projecte Escoles Verdes que impulsa la Generalitat. 
  • Donar visibilitat a les accions desenvolupades a través d’aquest bloc (espai envia’ns les teves experiències!), i dels espais virtuals propis.
  • Participar en un seminari de formació i en dues reunions de treball  amb especialistes en sostenibilitat per compartir idees i presentar les accions endegades.

L’acte de lliurament dels distintius tindrà lloc en el marc de la Festa Esplai de l’any 2015. 

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai