Esplais Més Sostenibles

TERRAAvui, 22 d’abril celebrem el Dia Mundial de la Terra. 45 anys de celebració des de l’any 1970. Un dia per aturar-nos i reflexionar sobre la responsabilitat que tots i totes tenim perquè la nostra “casa” sigui un lloc habitable ara i per a les generacions futures.

Des dels esplais renovem el nostre compromís en el treball vers la sostenibilitat del nostre planeta. Cada tarda, tenim l’oportunitat de ser un bon exemple per als nostres infants i joves. Un petit gest en l’estalvi de la llum, de l’aigua o en la reutilització dels materials que emprem promouen hàbits i presa de consciència.

Dediquem avui una estona de l’activitat a pensar-hi! Seguim impulsant Esplais més sostenibles!

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai