Esplais Més Sostenibles

aiguaEl 22 de març és el Dia Mundial de l’Aigua, data declarada per l’Assemblea General de les Nacions Unides l’any 1993. Data en què se’ns recorda la importància de preservar aquest bé comú, tant per a les generacions actuals com per a les generacions futures. 

En aquest enllaç trobareu un bon recull d’activitats per treballar el tema de l’aigua amb els  vostres infants i els vídeo-espots que han produït els grups de joves dels esplais Bellvitge, Pingüí i Nus per sensibilitzar la població sobre la necessitat de practicar bons hàbits de sostenibilitat. 

 

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai