Esplais Més Sostenibles

PlacaMesSostenible2014Segona campanya emmarcada en la Proposta Educativa B612, per un consum conscient i sostenible que té per objectiu sensibilitzar sobre l’impacte del nostre consum en el medi ambient.                                                         Tots els centres d’esplai de la Federació Catalana de l’Esplai que s’adhereixin a la campanya i assumeixin els compromisos rebran el distintiu “Esplais més Sostenibles”. Un reconeixement a la seva tasca i un estímul per seguir treballant envers la sostenibilitat. 

En aquesta campanya comptem amb l’assessorament de l’Equip d’Educació Ambiental de la Fundació Catalana de l’Esplai i la col·laboració de la Secció de Sostenibilitat i Educació Ambiental de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai