L’exposició “Menja, Actua, Impacta” arriba a Esplugues de Llobregat

  • 02/10/2023 al 16/12/2023 de

    Hora

    De dilluns a divendres de 8 a 20 h i dissabtes de 10 a 13.30 h.
    Activitat de tot el dia
  • Espai Baronda

Fundesplai posem en marxa la primera versió itinerant de l’exposició “Menja, Actua, Impacta” amb l’objectiu d’arribar a nous territoris. La primera seu és l’Espai Baronda, a Esplugues, on des del 2 d’octubre ja es pot descobrir l’impacte planetari d’allò que mengem. Aquesta mostra, que es realitza gràcies a la col·laboració amb l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, es podrà visitar fins al 16 de desembre, de dilluns a divendres de 8 a 20 h i els dissabtes de 10 a 13.30 h. Les activitats familiars programades seran dissabte 21 d’octubre i 4 de novembre d’11 a 12 h.

L’exposició itinerant permet explorar un espai únic que combina la màgia de la realitat augmentada (amb ulleres de realitat virtual i grans pantalles tàctils) i tallers familiars d’educació, lleure i conscienciació. Alhora proporciona als i les visitants eines i recursos per fer passos cap a un futur més sostenible.

D’aquesta manera, la mostra d’Esplugues de Llobregat vol ser una aproximació al que es pot trobar a l’exposició situada a la seu de Fundesplai, al Prat de Llobregat. On, a més, hi ha l’Escape Food i l’Escape Food Junior.

HORARIS

Hora

De dilluns a divendres de 8 a 20 h i dissabtes de 10 a 13.30 h.
Activitat de tot el dia

Ubicació

Localització

Espai Baronda
c. de la Riba, 36, Esplugues de Llobregat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai