L’aquapònia: un mètode de cultiu circular de peixos i hortalisses

Conferència online gratuïta

Sabies que l’aquapònia és un mètode circular que combina el cultiu de plantes🌱 amb el cultiu de peixos? 🐟

L’aquapònia es basa en un procés biològic que transforma les deixalles dels peixos en un fertilitzant natural, permetent el cultiu de plantes d’alta qualitat més ràpidament i emprant menys recursos que en mètodes convencionals. Els avantatges de cultivar plantes amb la tecnologia dels sistemes aquapònics són l’obtenció de productes frescos i sostenibles sense utilitzar fertilitzants químics ni pesticides. Per celebrar el  Dia Mundial de l’Aigua 2023, coneixerem tots els detalls d’aquesta pràctica amb el director general de Green in Blue, Loïc Le Goeuff.

Cal fer inscripció prèvia al següent enllaç:

Inscripció a la conferència “L’aquapònia: un mètode de cultiu circular de peixos i hortalisses”

Sobre “Green in Blue”

Green In Blue és una empresa emergent de tecnologia circular ubicada a Barcelona i dedicada al desenvolupament de l’aquapònia des de l’any 2015 amb la visió de promoure una cadena alimentària urbana més sostenible. Les activitats principals de l’empresa són la fabricació i la instal·lació de sistemes de cultiu aquapònics, així com la producció de vegetals i peixos sostenibles quilòmetre zero per a negocis de la província de Barcelona. Green in Blue també desenvolupa projectes a escoles i promou tallers educatius a les seves instal·lacions de la Granja Blava, la primera granja aquapònica de Catalunya.

Aquesta activitat forma part del projecte europeu EAT:LIFE finançat per la Unió Europea. Els continguts d’aquesta conferència són responsabilitat exclusiva de Fundesplai i no reflecteixen necessàriament l’opinió de la Unió Europea.

Cartell_conferencia_aquaponia_ Fundesplai

HORARIS

Hora

18:00

Ubicació

Localització

Online

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment l'actualitat Fundesplai, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.
Subscriu-te per a l'educació, la convivència i la sostenibilitat!

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai