L’alimentació en la primera infància

Conferència online gratuïta

L’alimentació en la primera infància. Salut i sostenibilitat els 1000 primers dies de vida.

Aquest és el títol de la conferència online gratuïta que tindrà lloc el proper dia 8 de juny a les 18h, a càrrec de Gemma Salvador i Maria Manera, dietistes-nutricionistes de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT). Una conferència per descobrir les principals recomanacions i novetats que explicaran les principals recomanacions i novetats de la guia “Alimentació saludable en la petita infància” en l’àmbit nutricional, de seguretat alimentària i atenció a la diversitat, així com el rol de les persones adultes en l’acompanyament de l’àpat i l’alimentació a les escoles bressol.

Cal fer inscripció prèvia al següent enllaç:

Inscripció a la conferència “Alimentació en la primera infància”

FB_TW_LK_PrimeraInfància_LIFE

La nova edició de la guia L’alimentació saludable en la primera infància (Agència de Salut Pública de Catalunya, 2022) és fruit de la revisió bibliogràfica més recent i del treball i consens de professionals de l’àmbit de la nutrició i dietètica, pedagogia, pediatria i seguretat alimentària, i també famílies. Es tracta d’un instrument útil d’informació i d’assessorament que pretén millorar la qualitat de l’alimentació dels infants, garantint així una alimentació segura, saludable i, alhora, responsable, sostenible i ètica.

Aquesta activitat pertany al projecte europeu EAT:LIFE.

El projecte EAT:LIFE ha rebut fons del programa LIFE de la Unió Europea. Els continguts d’aquesta conferència són responsabilitat exclusiva de Fundesplai i no reflecteixen necessàriament l’opinió de la Unió Europea.

HORARIS

Hora

18:00

Ubicació

Localització

Online

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai